Vi tilbyder

Klik på pilen for at læse mere om et område

Sprængstof søg med bombehunde

Vores bombehunde er trænede til at finde en lang række sprængstoffer (professionelle, kommercielle og hjemmelavede) samt våben og ammunition. De højt uddannede hunde arbejder i et team med en erfaren hundefører, og gennemgår omhyggelig træning og løbende tests for at sikre et kontinuerligt og sikkert arbejde med søgeopgaverne.

2 teams tilgang

Vi tror på teamwork. Vi stiller altid med to teams på opgaven, som giver et ekstra lag af sikkerhed og effektivitet ved vores sprængstof søg, så du får en grundig og omfattende dækning.

Godkendelsesprocedure

Før vores teams sendes ud på job, går de igennem en omhyggelig godkendelsesprocedure. Dette inkluderer en vurdering af deres evner, pålidelighed og tilpasningsevne i forskellige miljøer. Vores forpligtelse til den bedste kvalitet og ekspertise sikrer, at kun de bedste teams bliver betroet med din sikkerhed.

Mange års erfaring

Vores hundeførere har en mangeårig og stor erfaring med hundetræning, og de er eksperter i at opbygge et godt og stærkt bånd til deres hunde. Dette partnerskab er grundstenen til vores succes, så vi kan tilbyde højeste kvalitet og sikkerhed i vores sprængstof søg.

Digital rapport

Du modtager en digital rapport efter hvert søg med detaljer for opgaven, som f.eks. hvem har søgt og hvad er afsøgt.

Hvorfor vælge et sprængstof søg?

Der er mange grunde til at vælge et sprængstof søg, som f.eks. at være på forkant med sikkerhedstrusler. At bruge hunde giver en stærkt forbedret detektionsevne, og de kan påvise meget små, gemte mængder sprængstof, samtidig med at det er en hurtig og effektiv screening af store områder. Det er mere sikkert og billigere end mange andre screeningsmetoder, og det virker præventivt, når der arbejdes med bombehunde i forbindelse med et arrangement.

Vælg K9 Pro Team, fordi vi er

  • pålidelige og professionelle
  • eksperter i sprængstof søg og træning af hunde
  • trænede til omfattende og sikker dækning i mange forskellige og varierede miljøer
  • diskrete og effektive i vores søg
  • en fleksibel partner, der kan løse de fleste opgaver med kort varsel

Vi har blandt andet lavet sprængstof søg for store nationale og internationale kunstnere som Paul McCartney, Rihanna, Beyoncé, AC/DC, Bruce Springsteen, Justin Bieber, Volbeat, The Cure, Muse og mange andre.